• epilacija-bikini-regije
  • epilacija-celog-tela
  • epilacija-nogu
  • epilacija-nogu-sa-preponama
  • trajna-laserska-epilacija

Hiperpigmentacija


hiperpigmentacija-dermiqpro
Tretman

Ovaj revolucionarni tretman obuhvata seriju od 2 do 5 seansi tokom kojih se pulsirajuća svetlost emituje na određeni deo lica ili tela i jasno uklanja fleke, kapilare, hemangiome i druge nepravilnosti na koži. Tretmani se ponavljaju na svake četiri nedelje sa primetnim poboljšanjem posle svakog tretmana.

dermiqpro-hiperpigmentacija
Uspešnost

Uspešno se tretiraju hiperpigmentacije nastale kao posledica prekomernog izlaganja suncu bilo da je u pitanju lice ili telo, kao i pigmentacije nastale kao posledica upotrebe solarijuma ili nekih kozmetičkih preparata.

epilacija-hiperpigmentacija
Rezulat

Takođe se mogu tretirati i hiperpigmentacije nastale u trudnoći ili kao posledica konzumacije određenih lekova. Tretmani rezultiraju svežom i blistavom kožom, punom života. To je postupak koji ponovo otkriva vašu lepotu.

Specifičnost

Svaka osoba ima svoju specifičnu, različitu reakciju, sopstveno iskustvo vezano za doživljaj tretmana koji traje od 5 do 30 minuta u zavisnosti od veličine regije koja se tretira. Većina nalazi da je tretman sasvim prijatan i pored toga što je blagi osećaj peckanja uobičajen. Centar DIVINE BEAUTY STUDIO ima veliko iskustvo sa klijentima koji imaju osetljivu kožu, i uvek uzimamo u obzir njihovu zabrinutost i tretiramo ih vodeći računa o tome, tako da je i najosetljivija koža tretirana bezbedno i sigurno. Posle postupka ćemo vas možda zamoliti da stavljate led na tretirano mesto, a daćemo vam i sve informacije o obaveznoj nezi posle tretmana.

Neželjene pojave

Većina neželjenih pojava je blaga i kratkotrajna. Može se sastojati od kratkog osećaja neprijatnosti tokom samog tretmana. Crvenilo se pojavljuje odmah posle tretmana. Kod većine ljudi ono nestaje najkasnije dvadeset četiri sata posle tretmana, a u retkim slučajevima može trajati do tri dana. Blagi otok, modrice i post tretmanski poremećaj pigmentacije su takodje mogući. Iz našeg iskustva smo primetili da se one javljaju kod manje od 1% klijenata sa kožom ozbiljno oštećenom dejstvom spoljašnjih faktora i smanjenog kvaliteta vezivnog tkiva oko krvnih sudova. Ove pojave obično nestanu veoma brzo u narednih 3 do 4 dana.

Stanje kože

Stanje kože kod nekih klijenata može zahtevati dodatne tretmane i posle početne serije od dva do pet tretmana. Mi ćemo vas uputiti kako da na pravilan način negujete kožu da bi ste smanjili mogućnost od budućih dodatnih tretmana. Bićemo srećni da vam, tokom konsultacije, damo još više informacija o tretmanu i onome šta možete očekivati od samog tretmana.

lečenje-akni